Europa Event Den Haag

Op 20 & 21 november 2021 vindt het Europa Event plaats in de de Fokker Terminal in Den Haag. Het Europa Event vertegenwoordigt 200 Europese bestemmingen. Tijdens het evenement helpen de ervaren reisspecialisten je bij je rondreis, avontuur of specifieke wensen. Laat je inspireren door de diverse presentaties en kom naar het Europa Event

Verre reizen

Landenshows

Bekijk alle landenshows welke gehouden worden tijdens het Europa Event in Den Haag. Alle shows worden door zeer ervaren reisspecialisten voor u exclusief gepresenteerd! Bij deze bijzondere presentaties maakt u kennis met dé specialisten van dit unieke event in de Fokker Terminal.

Verre reizen

Deelnemers

Wilt u een verre bijzondere reis, lekker luxe, prachtig en avontuurlijk, een sportieve, buiten de gebaande paden? In een camper, op een schip, motor, trein, fiets of wandelend de mooiste plekken ontdekken? U zoekt ze, wij hebben ze voor u allemaal gevonden en samengebracht. Een overzicht van alle reisspecialisten vindt u hier.

Verre reizen

Locatie

Het Europa Event vindt plaats in de Fokker Terminal op de Binckhorstlaan in Den Haag. De locatie is zeer goed te bereiken met de auto en heeft een eigen gratis parkeerplaats waar u voor de deur van de Fokker Terminal kunt parkeren. Alles over de bereikbaarheid, openingstijden en entreeprijs van het Europa Event vindt u hier.

Informatie over het Europa Event in Den Haag

Welke reis gaat u maken? Welke bestemming? Stel uw droomreis op maat samen met de hulp van reisspecialisten. De naam zegt het al, een event voor uw reis in Europa gehouden op een hele bijzondere locatie, de Fokker Terminal waar u gratis kunt parkeren! U ontvangt bij de entree een uitgebreide brochure met alle bestemmingen en bijpassende aanbieders. Meer dan 200 Europese bestemmingen zijn aanwezig. Elke 30 minuten worden er landen shows verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt. Rondreis in een camper door bijvoorbeeld Frankrijk, Oostenrijk, Noorwegen of Spanje? Wij hebben de bestemmingen en europa specialisten voor u bij elkaar verzameld! Wil je met de auto, de bus, de trein of op de fiets? Ga je voor avontuurlijk, lekker luieren, van alles willen zien, hiken, biken, of cultuur snuiven? Alles is aanwezig!

Wanneer: 20 & 21 November 2021
Waar: Fokker Terminal | Den Haag
Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Wat is er allemaal te doen tijdens het Europa Event?

N

Je ontvangt gratis een jaarabonnement op TRAVELBOOK magazine, een blad vol reisinspiratie ter waarde van €25,00! (abonnement stopt automatisch na 2 nummers)

N
Meer dan 200 Europese bestemmingen zijn aanwezig
N
Elke 30 minuten worden er presentaties verzorgd
N

Wij hebben een prachtige camper staan. En autos die je kunt huren bij diverse autoverhuurders.

N
Ervaren reisspecialisten die je kunnen helpen bij je rondreis, avontuur of jou specifieke wens!
N
Neem ook je kinderen mee zij mogen gratis naar binnen!

Als exposant deelnemen aan het Europa event?

3 + 12 =

Locatie & Bereikbaarheid

Bij de Fokker Terminal in Den Haag kun je gratis parkeren en is er voldoende plek. Kom je met de trein maak dan gebruik van bus 28.

Openbaar Vervoer vanaf station Den Haag Centraal
Lijn 28 – Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand. De Fokker Terminal ligt aan de achterzijde van het bouwterrein.

Auto

Let op: Wij adviseren u om uw navigatie uit te zetten en onderstaande route te volgen.

  • Komende vanaf Amsterdam/Utrecht/Rotterdam: volg de A12 richting Den Haag Centrum
  • Hou na het Prins Clausplein (op de Utrechtse baan) rechts aan en neem de eerste afslag (Afslag 4: Voorburg Den Haag, Binckhorst)
  • Bij de verkeerslichten onderaan de afrit linksaf, vervolgens rechtdoor de Maanweg volgen
  • Einde Maanweg met de bocht mee naar rechts de Binckhorstlaan op
  • Let op de Gele borden ‘Fokker Terminal’
  • Bij de eerste stoplichten linksaf en sla daarna direct weer linksaf de ventweg op
  • De ingang van het terrein van de Fokker Terminal ligt na 100m aan uw rechterhand

Parkeerwachters zorgen ervoor dat u de juiste parkeerplaats krijgt toegewezen. Wij beschikken over 400 eigen parkeerplaatsen en 8 elektrische laadpalen.

Trein

Reis met de trein naar de bestemming Den Haag Centraal. Fokker Terminal ligt op 5 minuten rijafstand van het centraal station.

U kunt ook gebruik maken van de reguliere stadsbus:
Openbaar Vervoer vanaf station Den Haag Centraal: Lijn 28.
Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand. De Fokker Terminal ligt aan de achterzijde van het bouwterrein.

Locatie

Fokker Terminal Den Haag
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

Nieuwsbrief

Wil je ook een keer per maand de beste aanbiedingen, de mooiste bestemmingen en leukste weetjes over cruisevakanties ontvangen? Schrijf u dan nu in voor de gratis nieuwsbrief.

Openingstijden

10.00 – 17.00 uur