Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

30 november 2021 van 22:20

Verre Reizen Home Blok

Verre Reizen Event Den Haag zondag 24 oktober 2021

Koop hier je ticket met 25% korting voor het Verre Reizen Event in Den Haag op zondag 24 oktober 2021. Entreekaarten aan de kassa bedragen €10,00 p.p. en kinderen tot 17 jaar kunnen gratis mee naar binnen.

Gegevens

Datum:
24 oktober 2021
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€5,00 – €7,50

Organisator

ANNONU Events

Locatie

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
Den Haag, 2516BB Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Tickets

Koop online je tickets voor een van onze evenementen en betaal via iDEAL of Bancontact. Na de betaling ontvang je per mail je bestelde tickets. Hierop staat een QR-code die bij de entree van het event wordt gescand. Zorg ervoor dat je de tickets print of kunt laten zien op je mobiele telefoon. Graag tot snel!

Belangrijke mededeling over COVID-19:

Elke interactie met het publiek vormt een verhoogd risico op besmetting met COVID-19 en we kunnen niet garanderen dat je niet aan het virus wordt blootgesteld tijdens het evenement. ANNONU events is niet verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid tijdens dit evenement. We raden je aan het veiligheidsbeleid, de lokale wetgeving en beperkingen te houden.