Air Europa

Air Europa is uw gateway naar Latijns-Amerika.

De Spaanse airline vervoert u vanuit heel Europa, via een snelle overstap in Madrid, naar meer dan 20 bestemmingen binnen Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Air Europa is tevens lid van de SkyTeam-alliantie, wat betekent dat u kunt vertrouwen op comfort, goede aansluitingen en flexibiliteit.

Het reizen in de economy class van Air Europa is zeer aangenaam, voldoende beenruimte en entertainment. De business Class is uitgerust met full flat (bed)stoelen; maximaal comfort gegarandeerd!

De vloot van Air Europa is een van de jongste ter wereld en bestaat uit 65 vliegtuigen, waaronder tien Boeing 787 Dreamliners, welke garant staan voor een unieke vliegervaring.

Op de long-haul vluchten biedt Air Europa de nieuwste technologieën aan, d.m.v. een eigen individueel entertainmentsysteem kunt u van muziek en films genieten, of gebruik maken van de gratis streamingdienst, ook zijn de stoelen voorzien van IPort, USB en Power supply.

Tegen betaling kan er gebruik gemaakt worden van het Wifi-netwerk.

Op alle intercontinentale vluchten worden er aan boord gezonde maaltijden geserveerd. Op de Europese vluchten kunt u tegen betaling kiezen uit een uitgebreide selectie van de menú Gusto.

Kom jij ook naar het Verre Reizen event? Kom langs de stand van Air Europa, laat je gegevens achter  en maak kans op twee vliegtickets naar een droombestemming naar keuze.

Voor reisinspiratie bezoek onze website: www.air-europa.com