Cruise Vertrekpunt

HET CRUISE EVENT 2019 HEEFT IN DEN HAAG DE PRIMEUR!
(en wel op 19 en 20 oktober)

Reisbureau Cruise Vertrekpunt uit Rotterdam komt dan met de eerste Cruise 360 graden Virtual Reality presentatie in Nederland. Zij hebben voor u een selectie gemaakt uit 100 afvaarten vanuit de Rotterdamse haven en twee rederijen geselecteerd met mooie schepen met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport. Deze schepen hebben zij zelf bezocht en daar 360 graden foto’s van gemaakt en hiervan een mooie videoclip samengesteld. Die u in speciale kuipstoeltjes op deze beurs met de Oculus Go bril kan bekijken.

Hoe groot is het zwembad?
Hoe ruim is de suite?
Zij kunnen het u allemaal in 360 graden laten zien, terwijl u rustig in uw kuipstoeltje kan blijven rondkijken.

Zij laten tijdens de presentatie een korte impressie zien van de ms Rotterdam en de ms Nieuwe Statendam; dé klassieke cruiseschepen. De kindvriendelijke rederijen komen met de MSC en AIDA ook aanbod. Daarnaast de prettige geprijsde ms Columbus, met uiteraard ook de beste prijs/kwaliteit rederij Mein Schiff en natuurlijk dé topper onder de cruiseschepen: de ms Europa 2.
Op ons reisbureau zijn ook de langere versies hiervan te bekijken;
bel daarvoor: T 010 24 50 955 en maak alvast een afspraak.

In 2020 staan vanuit de Rotterdamse haven de volgende cruises op stapel: de Baltische Staten, Kanaaleilanden, IJsland, rondje Groot-Brittannië, diverse Stedencruises, waaronder: Dublin en Belfast, de Canarische Eilanden en de bekende fjorden in Noorwegen.
TIP: als persoonlijke service hebben zij voor een aantrekkelijk prijs: een huis-terminal-huis service!

Vanaf de Rotterdamse luchthaven vliegt u naar Lissabon voor de ms Europa en naar Mallorca of Las Palmas voor de afvaarten van Mein Schiff. Bij boeking van deze cruises is het ook mogelijk om gratis op de luchthaven te parkeren!

Zij kunnen u 24 rederijen aanbieden met de laagste prijsgarantie en met een hoge persoonlijke service. Kijk alvast op hun website www.cruisevertrek.nl voor een mooie impressie van de 360 graden foto’s.

Reserveer bij aankomst op het Cruise Event in Den Haag snel een kuipstoeltje en laat u zich verrassen in de virtuele werkelijkheid!