De Travel Boutique Zambia

The Travel Boutique Zambia (TTBZ) is een particulier bedrijf. De oprichting van TTBZ was geïnspireerd en in lijn met de passie en diepgaande kennis van de reisbranche van de eigenaar. De Travel Boutique Zambia is een complete one-stop-shop die reisdiensten aanbiedt die gespecialiseerd zijn in het regelen van reisbehoeften voor vakantiegangers en de zakelijke klantenkring in Zambia en regionale bestemmingen. Als gefocust bedrijf ligt de kracht van TTBZ in zijn reputatie om zeer gepersonaliseerde, op maat gemaakte diensten aan te bieden aan zijn klanten. Het personeel streeft ernaar om aan de eisen van de klant te voldoen op basis van hun budget, behoeften en persoonlijke interesses.

Wat we doen voor touroperators is een compleet programma om de vakantiewensen van hun klanten te dekken. Dit omvat binnenlandse vluchten, accommodatie, safariprogramma’s en andere ervaringsgerichte plaatsen, waaronder het aangaan van contacten met de lokale bevolking om inzicht te krijgen in hun cultuur en manier van leven.

Onze waarden beginnen met een toewijding aan verantwoordelijkheid, integriteit, professionaliteit, innovatie en uitmuntendheid. Ons team is een toegewijd, deskundig, meertalig en hooggekwalificeerd team op basis van uitgebreide ervaring in combinatie met jeugdig enthousiasme, mensen zijn een waardevolle aanwinst voor de Travel Boutique. De focus en passie van het bedrijf liggen op positieve waarden in het vermogen van het personeel om te luisteren, te begrijpen en volledig te reageren op de werkelijke behoeften en voorkeuren van de klant. Ons doel is om de behoeften van klanten te begrijpen en te bevredigen, waardoor duurzame klantrelaties op lange termijn worden gecreëerd.