Fair2.travel

Reis uniek, lokaal en duurzaam door Europa met Fair2.travel
Roadtrips, treinreizen & actieve vakanties naar alle hoeken van Europa.

Ben jij op zoek naar een bijzondere reis door Europa? Met de duurzame roadtrips, rondreizen en vakanties van Fair2.travel beleef je een reis die net iets specialer is dan een gewone vakantie. Je kunt kiezen voor onze Adventure reizen, waarbij de nadruk ligt op lekker actief de natuur ervaren en de lokale cultuur beleven. Of je kiest voor de Explore reizen, die je een mix laten ontdekken van hippe steden en adembenemende landschappen, met verblijf in eco-luxe accommodaties.

We stellen programma’s samen die je zelf niet had kunnen bedenken. Langs plekken van de gebaande paden en in accommodaties die altijd iets bijzonders bieden, duurzaam en/of lokaal.

Kies hoe je wilt reizen: met je eigen (elektrische) auto, het openbaar vervoer of een combinatie. We hebben de beste routes al uitgezocht, zo duurzaam en comfortabel mogelijk. Vertrek vanuit huis naar Oostenrijk, Scandinavië, de Baltische Staten, de Balkan en de Mediterrane landen. Je vindt bij ons heel verschillende reizen: van wandel/ fietsvakanties tot road trips naar de andere kant van Europa; van slapen in een bio-boerderij tot exclusieve boomhutten; en van groene steden tot afgelegen natuurgebieden. We doen altijd ons uiterste best om jou op een unieke, lokale en duurzame manier door het land te laten reizen. Laat je verassen tijdens een van onze reizen door Europa! Nu al benieuwd naar onze duurzame trips? Bekijk dan onze website: