GoSouthAfrica

GoSouthAfrica.nl (sinds 2006)
Geen vakantieland kent zoveel reisaanbieders als Zuid-Afrika, best lastig voor u als klant om een keuze te maken. De reizen van GoSouthAfrica.nl zijn meer dan een optelsom van vlucht, autohuur en accommodatie. Onze tours en tips maken uw reis pas écht speciaal. Bovendien krijgt u van ons uw eigen reisprogramma als app op uw telefoon en kunt “live” navigeren naar de lodges die wij samen met u hebben uitgekozen. Ook attracties, restaurants, wijnboerderijen en golfbanen, vindt u terug in de app. Gezinnen met (kleine) kinderen informeren wij op deze manier over kindvriendelijke restaurants en bezienswaardigheden, golfers kunnen in de app. hun Tee Times terug vinden.
Zo geniet u 100% van uw reis en weet u zeker dat u niets mist onderweg.
Op onze website vindt u tal van voorbeeldreizen. Wij maken interactieve, online offertes op maat en laten u vanuit uw luie stoel, alvast kennis maken met het prachtige Zuid-Afrika!
Ingrid bezocht het land voor het eerst in 1993 en keert elk jaar, minimaal twee keer terug, zij is altijd op zoek naar de leukste en meest spectaculaire slaapplekken, attracties, restaurants en wijnboerderijen.

Graag alvast een afspraak inplannen met Zuid-Afrika-specialist Ingrid?
Dit kan op beide dagen tussen 10 – 12 uur en 15.00 – 17.00 uur.
(Ingrid is het gehele weekend aanwezig)
mail voor een afspraak: info@goafrica.nl t.a.v. Ingrid
We heten u van harte welkom op stand 17