Koning Aap

Koning Aap organiseert al meer dan 30 jaar reizen voor fijnproevers die op zoek zijn naar een authentieke en bijzondere reiservaring. Niet het einddoel maar de ervaring tijdens de reis staat bij ons centraal! Je reist in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding en er is veel ruimte voor individuele vrijheid. De liefde voor het reizen naar unieke bestemmingen, de persoonlijke aandacht voor onze reizigers en het op een verantwoorde manier omgaan met de wereld staan bij ons centraal.
Nieuwe smaken, nieuwe geuren, andere culturen … Reizen staat voor onvergetelijke herinneringen creëren. En dat is nu precies waar wij goed in zijn: met Koning Aap ga je écht op reis!

Koning Aap organiseert groepsreizen die een eerste kennismaking zijn met een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.
Met je kinderen op verre reis? Ja, doen! Ontdek de wereld door de ogen van je kind en beleef samen met je gezin een onvergetelijke tijd. De familiereizen van Koning Aap zijn er voor de échte (jonge) avonturiers.

Waarom kiezen voor Koning Aap?
–          Duidelijk meerwaarde van het reizen in een groep
–          Kleine groepen (6 tot maximaal 20 personen)
–          Deskundig en ervaren team van reisspecialisten en reisbegeleiders
–          Zorgvuldig uitgebalanceerde routes met individuele vrijheid
–          Uiterst betrouwbare luchtvaartmaatschappijen, met vaak vertrek vanuit Brussel
–          Speciaal geselecteerde, sfeervolle accommodaties
–          Reizen op een duurzame manier