National Geographic Expeditions

Neem deel aan een van de kleinschalige groepsreizen of expeditiecruises begeleid door experts van National Geographic. Zij zorgen voor een onvergetelijke reis door hun kennis en passie met de reizigers te delen. Krijg exclusief toegang tot projecten en opgravingen van National Geographic ter plekke. En u draagt iets bij. Door met ons te reizen steunt u het werk van onze ontdekkingsreizigers. Dat is het verschil van National Geographic.

Avila Reizen is officieel agent van National Geographic Expeditions voor Nederland en België. Neem deel aan de meest bijzondere en verrijkende expeditiereizen, compleet me de service en zekerheden die u van ons mag verwachten.

Al meer dan 130 jaar stuurt de National Geographic Society ontdekkingsreizigers naar de verste uithoeken, naar afgelegen culturen, de diepste oceanen en de hoogste bergtoppen. Dit alles om een beter inzicht te krijgen in de wereld waarin we leven en welke rol wij daarin spelen.

Uit deze rijke geschiedenis is National Geographic Expeditions voortgekomen. Een manier om anderen uit te nodigen te ontdekken en de wonderen van onze wereld zelf te ervaren. Een diepgaande ervaring die uw kijk op de wereld zal veranderen. Profiteer van ongekende mogelijkheden om u te laten omringen door natuurschoon en exotisch wild, om bijzondere archeologisch schatten te zien en kennis te maken met andere culturen.