Overwinteringsreizen Bali Indonesië

OBI organiseert voor het 26e jaar in successie overwinteringen op Bali. Als enige specialist in de Benelux zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met een persoonlijke werkwijze en benadering. Naast de vele excursies organiseren wij activiteiten voor zowel de sportieve als de cultureel ingestelde overwinteraar (Golf, Bridge,Yoga, Fitnesswandelingen, Boekbesprekingen, taal-en cultuurintroducties etc.). Deelname hieraan is natuurlijk geheel vrijblijvend. Onze overwinteringen zijn geen groepsreizen maar het gelijktijdig overwinteren biedt de mogelijkheid af te spreken en samen iets te ondernemen.

Omdat u er een langere tijd verblijft, is het van groot belang dat u vóór het boeken een goed beeld krijgt van de accommodatie en de omgeving waar u verblijft. In ons programma vindt u zowel kleinere als middelgrote hotelparken waar u op loopafstand alles kunt krijgen wat u nodig hebt.

In elk hotelpark heeft OBI een eigen gastvrouw of gastheer die dagelijks toeziet op een soepele gang van zaken tijdens uw verblijf. Zij zijn bekend met het hotel, personeel en de lokale omgeving met al haar bijzonderheden. Verder zijn er tijdens uw verblijf op Bali ook (gepensioneerde) Nederlandse artsen aanwezig. Zij behandelen u niet zelf maar kennen de weg en ondersteunen u indien een gang naar de Indonesische ziekenzorg nodig is.