SWS Sailing

Heb jij genoeg van de hectiek en droom je van vakantie helemaal weg van alle drukte?
All-inclusive resorts? Dat is niks voor jou. Van de gedachte alleen krijg je al het Spaans benauwd. Dringen bij het buffet. Vechten om een plekje bij het zwembad. Als je thuiskomt heb je twee weken nodig om bij te komen van je vakantie.
 
Gelukkig zijn er nog mooie plekjes op de wereld waar maar weinig mensen komen. En wij kennen ze.
Ga mee op ons luxe zeilschip. De kapitein vaart je met maximaal 12 gasten langs de Turkse kust. Op deze ontdekkingstocht doe je iedere dag een nieuwe plaats aan. Zonder koffers in en uit te hoeven pakken.
 
Stel je voor. Elke dag op een andere plek van de boot af voor een nieuwe belevenis. Naar een nostalgisch dorpje, de opgraving van een antieke stad, een wandeling door prachtige natuur, een onvergetelijke zonsondergang. Zomaar wat keuzes. Want alles mag. Niets moet. En wat zou het voor jou betekenen als je op vakantie helemaal nergens over na hoeft te denken? Als alles voor je geregeld wordt? Met als klap op de vuurpijl verrassende smaaksensaties, die de privé kok serveert op het romantische achterdek. Je de hele week intens geniet van een waar culinair festijn. Het enige wat jij moet doen: je verplaatsen van de eettafel naar je zonnebedje. Hoe relaxed is dat. Terwijl je ontspannen in de lounge kussens nipt aan een koele witte wijn, zeilt jouw privé yacht over een turquoise zee langs oogstrelende kusten, paradijselijk groen getinte zeebochten en pittoreske kleine havens.
 
Ga lekker zwemmen in blauwe baaitjes. Kuier rond op een boerenmarktje. Verwonder je hoe de tijd opeens stil staat. Ontspanning in optima forma. Zin gekregen om mee te varen? Mis de boot niet en kom langs in onze stand.
 
P.S. Zin om in Nederland een vaartochtje te maken, over de Loosdrechtse Plassen of de Vecht? Maak dan gebruik van onze sloepvaartaanbieding. Meer info staat op de website van Love My Tender.