Tecla Lodges Zambia

Tecla Lodges Zambia is een lokale kleine groep lodges en hotels die op driesterrenniveau werken en ideaal zijn voor pre / post safari-verblijven in Lusaka, binnen handbereik van de internationale luchthaven.

We hebben 39 kamers (Hotel 32 en Lodge 7) en beide accommodaties zijn gelegen in chique gebieden van Lusaka op ongeveer 15 minuten rijden van Kenneth Kaunda International Airport. Al onze kamers hebben een eigen douche / toilet en tv en de meeste liggen op het zuiden met een balkon en een prachtig uitzicht. We hebben voldoende gratis parkeergelegenheid en WiFi is beschikbaar bij beide accommodaties.

Gasten zijn van harte welkom om onze eetzaal te gebruiken tijdens de middag en avond om te socialiseren en misschien te genieten van een drankje of een hapje van onze zelfbediening ‘eerlijkheid’ bar, die een selectie van bieren, wijnen, snacks en frisdranken etc. heeft.

Voor grote groepen kunnen we een buffetservice verzorgen vanuit onze goed uitgeruste keuken. Lunchpakketten zijn beschikbaar en we kunnen u een verfrissende pot thee geven om van te genieten in de tuin of het restaurant of op het balkon.

Groepen, kinderen zijn van harte welkom bij Tecla Hotel &Lodge. Voor de kinderen hebben we een verzorgde grasspeeltuin, een openluchtzwembad en een bar met rieten dak, waar ouders kunnen waken over de spelende kinderen terwijl ze hun gunstige drankje sijpelen.

We hebben een informatieruimte om u te helpen het meeste uit uw vakantie te halen en natuurlijk adviseren we u graag over heerlijke dagjes uit. U kunt uw vakantie op elke dag van de week beginnen en u kunt 1 nacht of 1 maand blijven, het is aan u. Wij zijn het hele jaar geopend.