Verre Reizen Event Antwerpen

Op 8 en 9 oktober 2022 vindt het Verre Reizen Event plaats in de de Waagnatie in Antwerpen. Welke reis ga jij maken? Welke bestemming? Stel jouw droomreis op maat met de hulp van reisspecialisten. De naam zegt het al, een event voor jouw verre reis gehouden op een hele bijzondere locatie.

 

Verre reizen

Informatie

Van grote bekende touroperators tot kleinschalige onbekende aanbieders. Een ding hebben ze allemaal gemeen, het zijn echt ervaren maatwerkspecialisten die u helpen om uw droombestemming te kunnen verwezenlijken! Kom langs en beleef uw voorpret op het Verre Reizen Event!

Verre reizen

Deelnemers

Wil je een verre bijzondere reis, lekker luxe, prachtig en avontuurlijk, een sportieve, buiten de gebaande paden? In een camper, auto, op een schip, motor, trein, fiets of wandelend de mooiste plekken ontdekken? Jij zoekt ze, wij hebben ze voor jou allemaal gevonden en samengebracht op het Verre Reizen Event.

Verre reizen

Locatie

Het Verre Reizen Event vindt plaats in de Waagnatie in Antwerpen. De locatie is zeer goed te bereiken en heeft een eigen parkeerplaats waar u voor de deur kunt parkeren. Alles over de bereikbaarheid, openingstijden en entreeprijs van het Verre Reizen Event vind je hier.

Informatie over het Verre Reizen Event in Antwerpen

Welke reis ga jij maken? Waar ligt jouw volgende bestemming? Stel jouw droomreis op maat samen met de hulp van reisspecialisten. De naam zegt het al, een vakantiesalon voor jouw verre reis gehouden op een bijzondere locatie, de Waagnatie te Antwerpen. Wat is er te doen, wie kan ik ontmoeten? Meer dan 200 verre bestemmingen worden vertegenwoordigd. Kijk hier voor een overzicht. Bezoek elke 30 minuten de mooiste presentaties & films verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt. Geniet van heerlijke internationale drankjes en hapjes van jouw favoriete bestemming. Breng tevens een bezoek aan een prachtige Amerikaanse camper en ontdek of deze manier van reizen wellicht iets voor jou is!

Wanneer: 8 & 9 OKTOBER 2021
Waar: Waagnatie | Antwerpen
Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Wat is er te doen tijdens het Verre Reizen Event?

N
Meer dan 200 verre bestemmingen zijn aanwezig
N
Elke 30 minuten worden er presentaties verzorgd
N
Ervaren reisspecialisten die je kunnen helpen bij je rondreis
N
Neem ook je kinderen mee zij mogen gratis naar binnen!

Deelnemers aan het Verre Reizen Event in Antwerpen

Hier onder ziet u een overzicht van de deelnemers aan het Verre Reizen Event in Antwerpen. Dit overzicht wordt dagelijks aangevuld! Klik op de afbeelding van de exposant en je wordt doorverwezen naar de pagina waar meer informatie over deze deelnemer te vinden is.

Landenshows

Hier vind je alle landenshows welke gehouden worden tijdens het Verre Reizen Event in Antwerpen. Alle shows worden door zeer ervaren reisspecialisten exclusief voor jou gepresenteerd! Bij de landenshows van zaterdag & zondag maakt je kennis met dé specialisten van dit unieke event. Staat jouw gewenste bestemming er niet bij? Geen nood: elke exposant presenteert zijn bestemmingen & ervaringen ook vanuit zijn eigen stand.

Zaal 1

10.30 – 11.00  Mimpi Reizen: Veelzijdig Sumatra, Java en Bali
11:10 – 11: 40 Travel Essence: Nieuw-Zeeland door de ogen van de locals
11:50 – 12: 20 Little America:  Amerika door de ogen van de locals
12:30 – 13: 00 Zuid-Afrika Reizen:  “Zuid-Afrika op maat”
13:10 – 13: 40 Zuiderhuis: Oeganda, de parel van Afrika
13:50 – 14: 20 Namibia & Botswana Fantastische selfdrive avonturen geschikt voor iedereen
14:30 – 15: 00 TravelEssence:  Australië door de ogen van de locals
15:10 – 15: 40 Zimba Safari’s: Waarom Zimbabwe
15.50 – 16.20 Little America: Canada door de ogen van de locals

 

Zaal 1

10.30 – 11.00 BHarte Reizen: Titel volgt.
11:10 – 11:40 Namibia & Botswana Fantastische selfdrive avonturen geschikt voor iedereen
11:50 – 12:20 Little America: Canada door de ogen van de locals
12:30 – 13:00 Travel Essence: Australië door de ogen van de locals
13:10 – 13:40 Zuiderhuis: Verre groepsreizen
13:50 – 14:20 Little America: Amerika door de ogen van de locals
14:30 – 15:00 TravelEssence: Nieuw-Zeeland door de ogen van de locals

 

Locatie & Bereikbaarheid

De WAAGNATIE is zeer goed te bereiken en heeft een eigen parkeerplaats. Waagnatie Expo & Events ligt in een stadsdeel in ontwikkeling. Hou daarom de verkeerssituatie in Antwerpen en rond de Waagnatie in het oog via deze link: Slim naar Antwerpen. Voor de beste route met de auto en/of het openbaar vervoer naar de WAAGNATIE raden wij u aan deze pagina te bezoeken: Bereikbaarheid Parkeren: U rijdt om de algemene parking heen naar de parking van de Waagnatie, volg de borden Verre Reizen Event – parking.

Trein

Vanuit het station Antwerpen Centraal geraak je gemakkelijk tot Waagnatie. Stap het station uit langs de kant van de Pelikaanstraat. Neem bus 17 (naar Rijnkaai), afstappen aan eindhalte Rijnkaai (400 m wandelen). Controleer de dienstregeling via www.nmbs.be.

Tram

Metro vanuit Antwerpen Centraal: lijnen 3, 5, 9 of 15 richting Linkeroever. Stap uit aan halte Meir. Neem dan bovengronds tram 7 aan halte Meirbrug tot aan de eindhalte MAS. Daarnaast is het ook mogelijk je te parkeren op de Park en Ride Luchtbal en lijn 70 te nemen richting Eilandje tot aan de eindhalte MAS.
Voor de meest actuele en duidelijk informatie, check de website Slim naar Antwerpen

Hop-on-hop off

Vertrekt (ondermeer) aan het Astridplein en rijdt tot aan de ingang van het Red Star Line Museum, net over Waagnatie.

Groepstaxi

Deze groepstaxi loopt reeds vanaf 6 personen tot 20 personen per taxibusje aan een tarief van 5 euro per persoon, voor iedereen een goedkope prijs en iedereen veilig terug thuis.

Gele taxi

De gewone taxitarieven: maximum 6 personen per taxi, de kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant tot aan zijn bestemming. Meer info!

Tickets

Koop hier je tickets met 25% korting voor het Verre Reizen Event in Antwerpen. Entreekaarten aan de kassa bedragen €10,00 p.p. en kinderen tot 17 jaar kunnen gratis mee naar binnen.

 

Locatie

Waagnatie
Rijnkaai 150, Antwerpen

 

Openingstijden

Zaterdag 8 oktober 2022: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 9 oktober 2022: 10.00 – 17.00 uur

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je ook een keer per maand de beste aanbiedingen, de mooiste bestemmingen en leukste weetjes over Verre Reizen ontvangen? Schrijf u dan nu in voor de gratis nieuwsbrief.