Cruise Event Antwerpen

Op 8 en 9 oktober 2022 vindt het Cruise Event plaats in de de Waagnatie in Antwerpen. Het Cruise Event vertegenwoordigt 55 cruise rederijen, elk met hun eigen identiteit. Zo verschillen zij in capaciteit, aantal sterren en faciliteiten aan boord. De ene rederij biedt een formele ambiance, terwijl anderen juist toegespitst zijn op avontuur en cultuur.

 

Verre reizen

Informatie

Van een luxe cruise door de Caribbean tot een cruise langs de Noorse fjorden of Citytrip in Europa. Al jouw vragen en wensen worden met zorg behandeld. Alle reisspecialisten aanwezig tijdens dit event hebben alle plekken van de wereld gezien en kunnen jou uit eigen ervaring  adviseren.

Verre reizen

Deelnemers

Bekijk het overzicht van de deelnemers aan het Cruise Event in Antwerpen. Dit overzicht wordt dagelijks aangevuld met nieuwe exposanten! Klik op de afbeelding van de exposant en je wordt doorverwezen naar de pagina waar meer informatie over deze deelnemer te vinden is.

Verre reizen

Locatie

Het Cruise Event vindt ook dit jaar weer plaats in de Waagnatie in Antwerpen. De locatie is zeer goed te bereiken met de auto en heeft een eigen gratis parkeerplaats. Alles over de bereikbaarheid, openingstijden en entreeprijs van het Cruise Event vindt u op de volgende pagina.

Informatie over het Cruise Event in Antwerpen

Op 8 en 9 oktober 2022 vindt het Cruise Event plaats in de de Waagnatie in Antwerpen. Het Cruise Event vertegenwoordigt 55 cruise rederijen, elk met hun eigen identiteit. Zo verschillen zij in capaciteit, aantal sterren en faciliteiten aan boord. De ene rederij biedt een formele ambiance, terwijl anderen juist toegespitst zijn op avontuur en cultuur. Dit is onder andere herkenbaar in het aanbod van de bestemmingen en excursies. Net als de talrijke verschillende hotels en resorts, onderscheiden cruiseschepen zich ook van elkaar en spreken zij ieder een eigen doelgroep aan. Welke bij u past ontdekt u tijdens deze beurs!

Wanneer: 8 & 9 OKTOBER 2022
Waar: Waagnatie | Antwerpen
Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Wat is er allemaal te doen tijdens het Cruise Event?

N

U wordt hartelijk ontvangen bij de entree met een gratis exemplaar van de nieuwste editie van TRAVELBOOK Magazine, een tijdschrift vól reisinspiratie ter waarde van €6,95! 

N
Alle nationale, internationale rederijen en touroperators zijn aanwezig.
N
Stel vragen aan de reisspecialisten en stel uw droomreis op maat samen met de mogelijkheid deze direct te boeken met korting!
N
Liever oriënteren? Tijdens verschillende presentaties wordt uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn, de nieuwste routes en welke landen en steden u allemaal kunt aandoen.
N

Scheepsbezoeken plannen.

N
En natuurlijk is er ook plek voor een hapje en drankje.

Impressie Cruise Event 2019

Deelnemers aan het Cruise Event in Antwerpen

Hier onder ziet u een overzicht van de deelnemers aan het Cruise Event in Antwerpen. Dit overzicht wordt dagelijks aangevuld! Klik op de afbeelding van de exposant en je wordt doorverwezen naar de pagina waar meer informatie over deze deelnemer te vinden is.

Presentaties

Hier vindt u het overzicht van de presentaties welke gehouden worden tijdens het Cruise Event in Antwerpen.

Zaal 2

11.10 – 11.40 Holland America Line: Noorse fjorden en Noord-Europa
11:50 – 12:20 NCL: The Great Cruise Comeback
12:30 – 13:00 Oceania Cruises: Your World Your Way
13:10 – 13:40 Norske Norwegen Reizen, Hurtigruten, per postboot langs de Noorse kust 
13:50 – 14:20 MSC Cruises: MSC Cruises, cruise met een gerust hart
15:10 – 15:40 Seabourn: The world’s finest ultra-luxury cruise experience

 

Ruimte 2

11:10 – 11:40 Holland America Line: Noorse fjorden en Noord-Europa
11:50 – 12:20 NCL: The Great Cruise Comeback
12:30 – 13:00 Norske Norwegen Reizen, Hurtigruten, per postboot langs de Noorse kust
13:10 – 13:35 Nog Beschikbaar
13:50 – 14:20 Oceania Cruises: Your World Your Way
14:30 – 15:00 MSC Cruises: cruise met een gerust hart
15:10 – 15:40 Seabourn: The world’s finest ultra-luxury cruise experience

 

Locatie & Bereikbaarheid

De WAAGNATIE is zeer goed te bereiken en heeft een eigen parkeerplaats. Waagnatie Expo & Events ligt in een stadsdeel in ontwikkeling. Hou daarom de verkeerssituatie in Antwerpen en rond de Waagnatie in het oog via deze link: Slim naar Antwerpen. Voor de beste route met de auto en/of het openbaar vervoer naar de WAAGNATIE raden wij u aan deze pagina te bezoeken: Bereikbaarheid Parkeren: U rijdt om de algemene parking heen naar de parking van de Waagnatie, volg de borden Verre Reizen Event – parking.

Trein

Vanuit het station Antwerpen Centraal geraak je gemakkelijk tot Waagnatie. Stap het station uit langs de kant van de Pelikaanstraat. Neem bus 17 (naar Rijnkaai), afstappen aan eindhalte Rijnkaai (400 m wandelen). Controleer de dienstregeling via www.nmbs.be.

Tram

Metro vanuit Antwerpen Centraal: lijnen 3, 5, 9 of 15 richting Linkeroever. Stap uit aan halte Meir. Neem dan bovengronds tram 7 aan halte Meirbrug tot aan de eindhalte MAS. Daarnaast is het ook mogelijk je te parkeren op de Park en Ride Luchtbal en lijn 70 te nemen richting Eilandje tot aan de eindhalte MAS.
Voor de meest actuele en duidelijk informatie, check de website Slim naar Antwerpen

Hop-on-hop off

Vertrekt (ondermeer) aan het Astridplein en rijdt tot aan de ingang van het Red Star Line Museum, net over Waagnatie.

Groepstaxi

Deze groepstaxi loopt reeds vanaf 6 personen tot 20 personen per taxibusje aan een tarief van 5 euro per persoon, voor iedereen een goedkope prijs en iedereen veilig terug thuis.

Gele taxi

De gewone taxitarieven: maximum 6 personen per taxi, de kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant tot aan zijn bestemming. Meer info!

Partners

Gazet van Antwerpen
De Standaard
Het Belang van Limburg
Nieuwsblad
More Online

Tickets

Koop hier je tickets met 25% korting voor het Cruise Event in Antwerpen. Entreekaarten aan de kassa bedragen €10,00 p.p. en kinderen tot 17 jaar kunnen gratis mee naar binnen.

 

Locatie

Waagnatie
Rijnkaai 150, Antwerpen

 

Openingstijden

Zaterdag 8 oktober 2022: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 9 oktober 2022: 10.00 – 17.00 uur

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je ook een keer per maand de beste aanbiedingen, de mooiste bestemmingen en leukste weetjes over cruisevakanties ontvangen? Schrijf u dan nu in voor de gratis nieuwsbrief.