Norske Noorwegen Reizen

Al 70 jaar zijn wij een gespecialiseerde reisorganisatie voor reizen naar Noorwegen. Alle reizen worden van A tot Z door onszelf ingekocht, samengesteld en georganiseerd. Wij doen dit vanuit het gezellige ‘Noorwegenhuis’, ons sfeervolle pand in Heemstede. Wij hebben een ruim aanbod autotours, fly & drive reizen en treinreizen en in de winter speciale noorderlicht reizen. Als exclusieve vertegenwoordiger van Hurtigruten bieden wij daarnaast de bekende rondreis per postboot aan, langs de prachtige Noorse fjordenkust. Het dagelijkse laden en lossen, tijdens deze cruise van Bergen tot voorbij de Noordkaap, maakt u direct deelgenoot van het leven van de Noren en geeft uw zeereis iets bijzonder authentieks. Op zee wordt uw route steeds weer omlijst door adembenemend natuurschoon. Blijf op de hoogte van actuele aanbiedingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief en houd onze socials in de gaten. Of kijk op onze website www.Norske.nl/aanbiedingen.

Hurtigruten vaart niet alleen langs de Noorse kust, maar biedt ook volledig verzorgde expeditie cruises aan naar unieke bestemmingen zoals Spitsbergen, Groenland, IJsland, Antarctica, Zuid-, Midden-, en Noord-Amerika. In 2022 zijn er nog eens twee hele bijzondere bestemmingen bijgekomen: West-Afrika & Kaapverdië en de Galápagos eilanden. Reis mee in de voetsporen van de grote ontdekkingsreizigers. 

Tijdens het Cruise Event verzorgen wij een interessante presentatie over de reizen per postboot langs de Noorse kust. U bent van harte welkom!