Azamara

Azamara is een leider op het gebied van Destination Immersion. Ze brengt nieuwsgierige en gepassioneerde reizigers naar het hart van elke bestemming met authentieke belevingen en een kennismaking met de lokale bevolking en cultuur. Elke cruise omvat tevens een AzAmazing Evening of AzAmazing Day waarop gasten op een bijzondere locatie worden getrakteerd op streekproducten en optredens.

Haar vier intieme schepen voor net geen 700 gasten beschikken over alle voorzieningen die je van een cruisevakantie verwacht, maar kunnen tegelijk kleinere havens en minder bezochte plaatsen aanlopen. Een belangrijk deel van de routes bestaat uit ‘Country Intensive Voyages’ die zich toespitsen op een regio of land. Daarnaast blijven de schepen langer dan anderen op de bestemming met laatavondvertrekken of zelfs ovenachtingen om de gasten toe te laten de ziel van deze locatie te ontdekken.

Je vindt de boetiekschepen van Azamara op alle werelddelen waar ze jaarlijks meer dan 300 bestemmingen bezoeken. Meer info op de stand van Cruise Connection die in België en het Groothertogdom Luxemburg optreedt als generaal agent voor Celebrity Cruises.