Explora Journeys

Explora Journeys is een nieuw Europees luxe lifestyle merk op het gebied van zeecruises. De schepen zijn ontworpen door architecten van super jachten in samenwerking met Fincantieri.

Wij zien onszelf als een aanbieder van luxe reizen in plaats van enkel een aanbieder van cruises.

Bij de reizen van Explora Journeys staat de gast centraal en deze belevingen draaien om wat reizigers op dit moment zoeken: ruimte, keuzes, design en privacy. En dit alles met respect voor de zee.

Explora Journeys heeft iets gecreeerd waarbij luxe persoonlijk en plezierig is. Explora Journeys biedt een andere tempo; langzamer, intenser en met meer gelegenheid om je echt onder te dompelen in de bestemmingen. Met als doel om een beleving te creeeren waarbij onze gasten uitgerust en niet uitgeput weer naar huis zullen gaan. 

Het eerste van onze zes luxe schepen is gepland om in 2023 in de vaart genomen te worden. In de routes blenden wij bekende bestemmingen, met minder bekende havens voor een reis die in het teken staat van ontdekking. Onze schepen zijn uitgerust met de laatste ontwikkelingen in duurzaamheid, en zij zullen een unieke all-inclusive beleving introduceren voor diegenen die op een andere manier de wereld willen verkennen.