Holland America Line

Holland America Line is al bijna 150 jaar is toonaangevend in de cruisewereld als premium rederij. De vloot van Holland America Line telt 11 elegante, middelgrote schepen. Je komt Holland America Line schepen wereldwijd tegen op fascinerende routes die het beste van iedere bestemming benadrukken. In 2021 is de vloot uitgebreid met de nieuwe Rotterdam, een zusterschip van de Nieuw Statendam (2018)en de Koningsdam (2016).  

Holland America Line van nu
• Wereldwijde bestemmingen, inclusief vertrekken vanuit Rotterdam & Amsterdam
• Middelgrote schepen met ruime, comfortabele hutten en vele open dekken, inclusief promenade dek
• Verfijnde keuken, tarieven op basis van volpension. Niet voor niets heeft de rederij Jonnie Boer, chef-kok van het Nederlandse met 3 Michelin-sterren bekroonde restaurant de Librije aan zich weten te binden
• Veelzijdige faciliteiten & uitgebreid entertainmentprogramma aan boord (waaronder B.B. King’s Blues Club & BBC Earth in Concert), maar ook veelal lange dagen in de mooiste bestemmingen.
• Varend onder de Nederlandse vlag, een Nederlands gastenprogramma met Nederlandstalige menu’s, dagprogramma’s en een Nederlandstalige receptiemedewerker. Op bepaalde excursies ook de mogelijkheid voor een Nederlandstalige gids.