Holland America Line

Holland America Line is al bijna 145 jaar is toonaangevend in de cruisewereld als premium rederij. De vloot van Holland America Line telt 14 elegante, middelgrote schepen. Je komt Holland America Line schepen wereldwijd tegen op fascinerende routes die het beste van iedere bestemming benadrukken. In 2018 wordt de vloot uitgebreid met de komst van het ms Nieuw Statendam, een zusterschip van het ms Koningsdam welke sinds 2016 in de vaart is genomen.

Holland America Line van nu
• Wereldwijde bestemmingen, inclusief vertrekken vanuit Rotterdam & Amsterdam
• Middelgrote schepen met ruime, comfortabele hutten en vele open dekken, inclusief promenade dek
• Verfijnde keuken, tarieven op basis van volpension. Niet voor niets heeft de rederij Jonnie Boer, chef-kok van het Nederlandse met 3 Michelin-sterren bekroonde restaurant de Librije aan zich weten te binden
• Veelzijdige faciliteiten & uitgebreid entertainmentprogramma aan boord (waaronder Rijksmuseum at Sea & BBC Earth Experiences), maar ook veelal lange dagen in de mooiste bestemmingen.
• Nederlands gastenprogramma met Nederlandstalige menu’s, dagprogramma’s en een Nederlandstalige receptiemedewerker. Op bepaalde excursies ook de mogelijkheid voor een Nederlandstalige gids.