Oceania Cruises

Oceania Cruises is een nog jonge rederij met 7 elegante middelgrote schepen (650 tot max. 1.238 gasten), voorziet in prachtige routes, een uitmuntende gastronomie en verwelkomt de cruisegast in een verfijnde omgeving, weg van de massa, weg van schreeuwerige omroepen en luidruchtige animatie aan boord.

Door de grootte van de schepen wordt de service persoonlijker, kan er gevaren worden naar pittoreske kleinere havens waar ook vaak lang verbleven wordt. Toch bieden deze middelgrote schepen ook de faciliteiten van de grotere schepen.

Betaalbare luxe

Waar Oceania Cruises echt bekend om staat, is haar culinaire standaard, zonder twijfel de beste keuken op zee met een waaier aan restaurants zonder toeslag. U kunt genieten van onbeperkt niet alcoholische dranken ( tot in de minibar), gratis gebruik van sauna/stoombad, 24u room service, en shuttleservice op diverse bestemmingen. Het internet is inclusief en u heeft de keuze uit, alcoholisch drankenpakket (lunch & diner) of excursies of een boordtegoed.

Oceania Cruises vaart de hele wereld rond naar havens in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Canada, Alaska, Frans-Polynesië, Zuid-Amerika.