Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 30 jaar een ongeëvenaarde ervaring. 

Met ruimte voor maximaal 746 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, Seven Seas Navigator, Seven Seas Splendor, Seven Seas Voyager en vanaf november 2023 Seven Seas Grandeur – van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 500 iconische bestemmingen wereldwijd.

Met ongeëvenaarde ruimte op zee kunnen gasten genieten van gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. 
Dit alles in een elegante, maar toch casual atmosfeer.

Nagenoeg alles is bij Regent reeds inbegrepen in de prijs en u komt dus niet voor verrassingen te staan.
Inbegrepen is een breed scala aan diverse excursies aan land, alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, divers entertainment, ongelimiteerde internettoegang, valet laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger. 

Zie voor meer informatie: www.RSSC.com.