Safari Yako

Safari Yako is maatwerkspecialist in pakketreizen (inclusief vluchten) in Tanzania. Voor zowel safarireizen als Kilimanjaro-beklimmingen ben je bij Safari Yako aan het goede adres. Ook zijn alle soorten reizen te combineren met een aantal dagen ontspanning op Zanzibar.

Bij Safari Yako wordt jouw droomreis van A tot Z geregeld. Wij stellen een unieke privéreis samen aan de hand van jouw wensen en voorkeuren. Naast gamedrives in de bekende wildparken kan je kiezen voor actieve en/of culturele activiteiten om op een veelzijdige manier van Tanzania te genieten, ook off the beaten track.

Safari Yako werkt nauw samen met de lokale bevolking, zodat je met jouw reis direct iets terug geeft aan het land. De lokale gidsen en chauffeurs maken jouw reis compleet met hun uitgebreide kennis van het land. Ze brengen je naar de mooiste plekken van Tanzania. Bij Safari Yako kies je niet alleen voor een op maat gemaakte pakketreis, maar je draagt ook bij aan een duurzame toekomst voor de plekken die je bezoekt en het welzijn van de bevolking.