Zeetours

Niet voor niets wordt Zeetours Cruises sinds jaar en dag door de reisbureaus beloond met de ‘Reisveer’, als beste cruisewinkel van Nederland. In januari 2018 ontving Zeetours Cruises deze prestigieuze award voor ‘Beste Aanbieder Cruises’ voor het 30e jaar op rij. In maart 2018 werd Zeetours Cruises onderscheiden met de Zoover Award voor beste cruise-aanbieder.

Als eerste startte Zeetours Cruises in 1962 met het verkopen van cruisevakanties in Nederland, inmiddels dus 60 jaar ervaring in het samenstellen en organiseren van cruisevakanties.

Bij alles wat wij doen, is uw ideale cruise vakantie ons uitgangspunt. Naast een uitgebreide keuze uit rederijen en vaarroutes, kunt ook ook terecht bij Zeetours Cruises als u méér zoekt dan alleen een cruise. Dit loopt uiteen van inspirerende excursies en unieke arrangementen tot het eerder vertrekken naar de vertrekhaven, vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij of later terugvliegen. Naast vooraf samengestelde arrangementen, helpen wij u graag bij het samenstellen van uw arrangement op maat.

Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ruime openingstijden en kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij 6 dagen per week bereikbaar.

Ons reisbureau is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.30. Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 09.00 tot 17.00.


Een cruise boeken is nét even anders dan het boeken van een standaard vakantie. Het is goed mogelijk dat u hierover met een specialist wilt spreken en aanvullende vragen heeft. Natuurlijk kunt u ons bellen en e-mailen, maar u bent ook van harte welkom bij ons eigen reisbureau in Rotterdam. Uiteraard is Zeetours Cruises aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, waarmee u naast kwaliteit ook nog eens voor maximale zekerheid kiest.