Cruise Connection

Royal Caribbean International

Cruise Connection treedt in België en het Groothertogdom Luxemburg op als generaal agent voor Royal Caribbean International.

Met een vloot van straks 30 schepen biedt Royal Caribbean International de beste familievakanties van Europa tot de Caraïben en Azië. Avontuurzoekers vinden er baanbrekende sensaties, oogverblindend entertainment en een waaier aan bars, lounges en restaurants. Royal Caribbean profileert zich al meer dan 45 jaar als een grote vernieuwer in de cruisewereld.

In januari 2024 lanceert ze in Miami met Icon of the Seas het allergrootste cruiseschip in de wereld met onder meer een indrukwekkend waterpark, een speciale buurt voor gezinnen met jongere kinderen, zones om te chillen, zeven zwembaden en twintig nieuwe restaurants. Zeven Royal-schepen varen volgende zomer in Europa. Dicht bij huis vertrekken kan vanuit Nederland naar de Noorse fjorden, de Britse eilanden, IJsland of het Balticum.

Azamara

Azamara is een leider op het gebied van Destination Immersion. Ze brengt nieuwsgierige en gepassioneerde reizigers naar het hart van elke bestemming met authentieke belevingen en een kennismaking met de lokale bevolking en cultuur. Elke cruise omvat tevens een AzAmazing Evening of AzAmazing Day waarop gasten op een bijzondere locatie worden getrakteerd op streekproducten en optredens.

Haar vier intieme schepen voor net geen 700 gasten beschikken over alle voorzieningen die je van een cruisevakantie verwacht, maar kunnen tegelijk kleinere havens en minder bezochte plaatsen aanlopen. Een belangrijk deel van de routes bestaat uit ‘Country Intensive Voyages’ die zich toespitsen op een regio of land. Daarnaast blijven de schepen langer dan anderen op de bestemming met laatavondvertrekken of zelfs ovenachtingen om de gasten toe te laten de ziel van deze locatie te ontdekken.

Je vindt de boetiekschepen van Azamara op alle werelddelen waar ze jaarlijks meer dan 300 bestemmingen bezoeken. Meer info op de stand van Cruise Connection die in België en het Groothertogdom Luxemburg optreedt als generaal agent voor Celebrity Cruises.

Celebrity Cruises

Cruise Connection treedt in België en het Groothertogdom Luxemburg op als generaal agent voor Celebrity Cruises. De rederij staat voor ontspannen luxeresorts op zee die 250 bestemmingen op alle continenten bezoeken. Celebrity Cruises wordt geprezen voor haar stijlvol design, luxueuze accommodatie, intuïtieve service en culinaire uitmuntendheid. Ze is de eerste cruiserederij die tot de exclusieve groep van resorts met Forbes Travel Guide Star Awards behoort. Daarnaast sleepte de rederij recent 18 wijnprijzen in de wacht.

Voor het eerst stelt Celebrity Cruises tijdens het winterseizoen 2023-2024 cruises voor in de Middellandse Zee en naar de Canarische Eilanden en Noord-Afrika. Ze is tevens de enige grote rederij die het hele jaar door de Galapagoseilanden bezoekt.

Volgende zomer doorkruisen zeven schepen, waaronder drie schepen van de bekroonde Edge Series zowel de Middellandse Zee als Noord-Europa. Inschepen kan eveneens in Rotterdam en Amsterdam. Dat is handig voor wie dicht bij huis op vakantie wil vertrekken.