Cruise Connection

Royal Caribbean International

Cruise Connection treedt in België en het Groothertogdom Luxemburg op als generaal agent voor Royal Caribbean International.
Royal Caribbean International beschikt over een vloot van 25 schepen die tot de meest innovatieve in de cruisewereld behoren. Aan boord vindt u revolutionaire voorzieningen zoals ijsschaatspistes, glijbanen, tokkelbanen, surfsimulatoren, vrije val-simulatoren, botsauto’s, een Royal Promenade en loft suites. ’s Avonds kan u er genieten van ijsshows, watershows en Broadway-entertainment met musicals als Mamma Mia, We Will Rock en Grease in hun integrale versie.

Azamara
Cruise Connection treedt in België en het Groothertogdom Luxemburg op als generaal agent voor Azamara.
Azamara breidt haar vloot in 2022 uit met de Azamara Onward. Dit vierde schip geeft de rederij de mogelijkheid haar routes en bestemmingen fors uit te breiden.

De klemtoon ligt bij Azamara op de ‘Destination Immersion’ waarbij de boetiekschepen voor 700 gasten extra lang ter plaatse blijven of zelfs overnachten op de bestemming. De bestemming staat ook centraal in een nieuwe reeks ‘Country Intensive Voyages’ .

Celebrity Cruises
Cruise Connection treedt in België en het Groothertogdom Luxemburg op als generaal agent voor Celebrity Cruises. Celebrity Cruises introduceert volgend jaar een nieuwe schip:  Celebrity Beyond. Deze scheepsklasse heeft een unieke, naar buitengerichte vormgeving waar innovatieve buiten- en binnenruimtes de gasten dichter bij de zee brengen. Dat gebeurt onder meer met hutten die met een druk op de knop worden omgetoverd tot een openluchtveranda, een afzonderlijk dek voor de suitegasten en het Magic Carpet, een platform aan stuurboordzijde dat dienst doet als tenderstation, lounge en restaurant.

De schepen van Celebrity Cruises bezoeken de hele wereld met de Galapagoseilanden als echt unieke bestemming. Die ontdekt u helemaal in stijl met de Celebrity Flora. Het milieuvriendelijke all-suite schip, voor maximaal 100 gasten, beschikt over een uniek design voor 360 graden vergezichten en een marina waar gelijktijdig drie Zodiacs aanmeren. Zo kunnen de gasten sneller ontschepen en hebben ze meer tijd om deze ongerepte fauna en flora te bewonderen.