KIDDOTRAVEL

KiddoTravel maakt gezinsreizen kinderspel

KiddoTravel maakt het veel eenvoudiger voor gezinnen die samen met hun kinderen een onvergetelijke reis willen maken. Door het gebruik van thematische bouwstenen op het online platform www.kiddotravel.be kan je nu op een erg makkelijke manier een vakantie samenstellen die voldoende inhoud en afwisseling biedt voor ouders en hun kroost. Zo kan iedereen er volop van genieten.

KiddoTravel biedt per reisbestemming verschillende bouwstenen aan waarmee elk gezin de voor hen perfecte vakantie kan samenstellen. Elke module bestaat uit drie- tot vierdaagse trips waarin telkens een leuke ervaring is verwerkt die ouders samen met hun kinderen beleven. Zo kan je zwemmen met olifanten in Thailand, de Tafelberg naar beneden steppen in Zuid-Afrika of een kanotocht maken tussen de alligators in de Everglades van Florida. Of ga je liever luiaards spotten in Costa Rica, paardrijden in Bryce Canyon of met hip hoppers op stap in New York. En al deze ervaringen zijn getest en goed bevonden door ons, maar vooral ook door onze drie kinderen die op hun ongedwongen manier de beste feedback geven.

Bovendien wordt er ook heel veel aandacht besteed aan de lodges die gezocht worden op unieke plaatsen en geschikt zijn voor de kinderen. Authenticiteit en contact met de bevolking en hun kinderen ter plaatse zit vervat in de thema’s van de bouwstenen. Zo leren kinderen de wereld zien met andere ogen en dat is ervaring van onschatbare waarde voor hun latere ontwikkeling.

De meeste touroperators bieden klassieke rondreizen aan voor de families. De kinderen moeten maar volgen. Terwijl iedereen binnen een gezin andere verwachtingen heeft en misschien een verschillende invulling van hun vakantiebeleving wilt. De een wil graag wat cultuur, de andere wil zeker chillen op het strand of nog iemand anders wil het super actief. Belangrijk blijft dat een reis eenvoudig valt samen te stellen. Veel gezinnen hebben het superdruk en geen tijd om hun hele reis zelf uit te werken, maar ze willen wel graag hun reis mee uitdenken. We maken het gezinnen makkelijker. Ze hoeven enkel samen te zitten met de kinderen om de bouwstenen uit te kiezen en sturen ons een aanvraag om dit verder uit te werken. Wij doen de rest.

Met KiddoTravel bieden we gezinnen een gemakkelijke, maar vooral veilige en betrouwbare manier van reizen. Voorlopig kan dit al in Thailand, Zuid-Afrika, Costa Rica , West-USA, Florida en New York. De komende maanden zullen ook reizen naar Cuba en Vietnam mogelijk zijn. KiddoTravel werkt rechtstreeks met de klanten via het online platform en via telefoon.

Kijk alvast eens op onze site www.kiddotravel.be of op ons kanaal “KiddoTravel” op youtube. Daar kun je heel veel filmpjes en zelfs vlogjes vinden van onze oudste zoon Joran die vertelt over wat hij beleeft op onze studiereizen.

Contact
Liesbeth Dupon
Telefoon: 023095206